LIGE PETICE

Englezi: Gotovo je. Pogba više nikad neće igrati za United

Foto: Profimedia

MANCHESTER United igra vrlo tešku sezonu. Porazom u najvećem derbiju od Liverpoola kompromitirao je mjesto koje ga na kraju sezone može odvesti u Ligu prvaka. Trenutno drži šestu poziciju, a četvrtoplasirani Tottenham bježi mu tri boda uz utakmicu manje.

Mnogo igrača je podbacilo ove sezone, a kao prvo ime u britanskim medijima ističe se ono Harryja Maguirea. Ipak, svoj posao nije obavio ni Paul Pogba. Francuski veznjak je nakon sjajnog otvaranja sezone u potpunosti pao i utopio se u lutanjima Unitedovih trenera.

Engleski mediji pišu kako je odigrao svoju posljednju utakmicu za United. Naime, na susretu protiv Redsa ozlijedio se i izašao iz igre te se ne očekuje da će zaigrati ove sezone. S obzirom na to da mu ugovor istječe na ljeto, vjerojatno ga više nećemo gledati u dresu Uniteda.

Pogba ima nekoliko ponuda o kojima se špekulira u medijima. Dosad su ga glasine najčešće dovodile u vezu s Juventusom, ali zainteresirani su i Newcastle te PSG. 29-godišnji Francuz je stigao na Old Trafford u ljeto 2016. godine za 105 milijuna eura.

Pročitajte više