Liverpool koristi ljutnju braniča i dovodi ga iz Barcelone?

Foto: EPA

LIVERPOOL je poslao ponudu Barceloni za braniča Barcelone Julesa Koundea (24), tvrdi Daily Mail. Podsjetimo, francuski nogometaš prošle godine došao je u Barcelonu za 50 milijuna eura, no španjolski mediji objavili su kako je nezadovoljan što igra na bočnoj poziciji, a ne kao stoper, zbog čega je navodno zatražio transfer.

Daily Mail navodi kako Barcelona planira prodavati igrače kako bi sakupila novac i ispoštovala pravila financijskog fair-playa, no ne želi Koundea pustiti za manje od 60 milijuna eura. Katalonski klub time bi na francuskom reprezentativcu zaradio deset milijuna eura nakon što je ove sezone odigrao 38 utakmica i bio važan dio momčadi trenera Xavija Hernandeza.

Klopp traži obrambene igrače

Trener Liverpoola Jurgen Klopp želi ponajprije poboljšati veznu liniju, ali i obranu jer Joel Matip i Joe Gomez nisu uspjeli nadomjestiti Virgila van Dijka i Ibrahima Konatea u utakmicama za koje nisu bili spremni.

S obzirom na to da je Trent Alexander-Arnold siguran prvotimac na desnom boku, Kounde bi se mogao držati svoje stoperske pozicije. Koundeov ugovor s Barcelonom vrijedi do 2027. Transfermarkt ga procjenjuje na 60 milijuna eura.

Pročitajte više