ENGLEZI TVRDE Mourinho želi Dinamovog dragulja

Foto: Getty Images / Guliver Image

BROJNI europski klubovi žele Dinamova dragulja Nikolu Mora. Mladi 19-godišnji nogometaš ove sezone je u 25 utakmica zabio četiri gola i upisao dvije asistencije u dresu lidera hrvatskog prvenstva. Njegove dobre nastupe prate već neko vrijeme Šahtar i Benfica, a ukrajinski klub nedavno je ponudio Dinamu 15 milijuna eura, ali su Zagrepčani to odbili.

Više od toga ne može ponuditi ni Benfica te je jasno kako će zainteresiranim klubovima trebati puno više milijuna ako žele vidjeti Hrvata u svojim redovima.

Međutim, cijela situacija odgovara jednom trećem klubu, a to je Manchester United, pišu engleski mediji. Crveni vragovi, kojima novac nikad nije problem, također prate Mora, kojeg želi Jose Mourinho. 

Mediji s Otoka pišu o novom Luki Modriću, koji je prije odlaska iz Tottenhama bio blizu Old Trafforda, ali je na kraju ipak završio u Real Madridu 2012. godine za 34 milijuna eura.

Naravno, s obzirom na Morove godine i neiskustvo, sigurno da će ga United nastaviti pratiti i čekati pravu priliku za napad. No, Mourinho je itekako svjestan kako ne smije previše čekati, jer je iz dana u dan sve veći broj europskih klubova koji se uključuju u borbu za reprezentativca Hrvatske do 21 godine. 

 

Pročitajte više