Englezi ujedinjeni u zahtjevu za odlaskom McClarena

GOTOVO  sve engleske novine svoje izvještaje s utakmice na Wembleyu počinju istom mišlju - Steve McClaren mora otići. Engleski novinari očekivano su "razapeli" izbornika Stevea McClarena nakon poraza od Hrvatske.

"Menadžer Steve McClaren mora dobiti otkaz  jer njegova strategija visokog rizika i selekcija momčadi nije omogućila čak niti osvajanje jednog boda, potrebnog protiv Hrvatske za plasman na Euro", piše Guardian.

Još oštriji je The Times:

"U najcrnjoj noći engleskog nogometa u povijesti, milijarderi engleske nacionalne momčadi pretrpjeli su najveće moguće poniženje u kvalifikacijama za Euro. Zaštitari su morali ispratiti Steve McClarena do tunela zbog bijesnih reakcija ljutitih gledatelja. Od Engleskog nogometnog saveza očekujemo promptnu reakciju i hitni sastanak, po mogućnosti već u sljedeća 24 sata, u kojem će donijeti odluku o raskidu McClarenovog ugovora, čak i prije nego što počnu i razmišljati o njegovom nasljedniku."

U Daily Mailu nakon utakmice možete pronaći jednostavno anketno pitanje: "Treba li Steve McClaren dobiti otkaz kao engleski izbornik?". Očekivano, 94 posto glasača ponudilo je odgovor - DA.

Isto pitanje postavio je svojim čitateljima i The Sun, no, u ovom listu se "samo" 86 posto sudionika u anketi odlučilo za potvrdan odgovor.

Totalsport

Pročitajte više