VIDEO Sva Ercegova divljanja protiv Hajduka. Trebao je biti isključen

Photo: Sasa Miljevic/PIXSELL

HAJDUK je u 16. kolu SuperSport HNL-a na gostovanju pobijedio Istru 1961 2:0. Bila je to nervozna i gruba utakmica, u kojoj su Splićanima pobjedu donijeli Emir Sahiti i Marko Livaja. Po grubostima i prekršajima se isticao Istrin Ante Erceg, nekadašnji igrač Hajduka i osvajač Torcidinog Hajdučkog srca.

Erceg je dobio žuti karton u 39. minuti, no trebao je biti isključen. S tim se slaže i Mario Strahonja, koji je kritizirao suđenje zagrebačkog suca Ante Čuline: "Napravio je šest prekršaja u prvom dijelu, neke ni nismo izdvajali. U šestoj minuti napucao je loptu debelo nakon zvižduka i to je situacija gdje se treba dobiti posljednje upozorenje pred opomenu.

Erceg divljao na terenu. Strahonja: Morao je biti isključen

Za prekršaj na Lučiću definitivno je trebao dobiti žuti karton. Sudac je tu napravio grešku, okrenuo je glavu i nije vidio situaciju. Igrače poput Ercega treba neprekidno pratiti 90 minuta."

Od 12 prekršaja u prvom dijelu Erceg je napravio njih šest i mnogi smatraju da je trebao biti isključen. Dobio je žuti karton u 39. minuti, a nakon toga je napravio veoma grub prekršaj na Rokasu Pukštasu, pri čemu su se igrači Hajduka hvatali za glavu nakon što je prošao nekažnjeno.

Pogledajte što je sve radio Erceg protiv Hajduka.

 

Pročitajte više