Erceg: Kalinić u Bologni? Uz Marca di Vaija bi puno naučio...

"NIKOLA KALINIĆ više nije u planovima Blackburna", izvijestili su nedavno otočki mediji. Odmah nakon toga krenule su priče gdje bi 23-godišnji napadač mogao nastaviti karijeru, spominjala se Aston Villa, a sad je iskočila Bologna.

Engleski mediji su nedavno naveli su da se bivši napadač Hajduka više ne nalazi u planovima menadžera  Stevea Keana. U prilog takvoj tvrdnji ide i podatak da Kalinić u posljednjih pet kola Premierlige nije igrao ni minute, od čega  dvije utakmice nije bio ni na klupi.

Ukoliko je to istina, logično bi bilo da pronađe novu sredinu, a interes Bologne komentirao je Tomislav Erceg, Kalinićev menadžer.

"S Bolognom sam razgovarao prije godinu dana, ali ne sad. Bi li želio u Bolognu? Talijanska liga je važna iako tamo ne bi bio u prvom planu kao u Premierligi. Marco di Vaio je igrač uz kojeg možete puno naučiti. Ne znam koliko Kalinić košta, ali Blackburn ga je platio sedam milijuna eura", rekao je Erceg za tuttomercatoweb.com.

Talijane je zanimalo kakav status Kalinić ima u Blackburnu.

"Ima još godinu i pol dana ugovora. Nikola je još mlad i igra za reprezentaciju. Moramo vidjeti što će se događati, do nedavno je igrao u kontinuitetu", zaključio je Erceg.

Pročitajte više