Euforija u studiju nakon velike pobjede: "Ponizili smo i osramotili Španjolce"

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

FANTASTIČNA hrvatska rukometna reprezentacija je u 1. kolu Europskog prvenstva pregazila Španjolsku 39:29 i na najbolji mogući način otvorila turnir. Momčad Gorana Perkovca poigravala se sa Španjolcima, a briljirali su Ivan Martinović s osam i Mario Šoštarić sa sedam golova. RTL-ovi stručni komentatori Goran Šprem i Jakov Gojun nisu skrivali sreću nakon velike pobjede.

Šprem: Milina je bilo ovo gledati

"Kapa do poda stožeru na najavama i realizaciji svega što su rekli da žele. Perkovac je svu svoju sportsku drskost prebacio na igrače, koji su tako igrali od prve do zadnje sekunde. Sve me oduševilo, a da su Španjolci imali jednu obranu, nikad se nije dogodilo. Razmontirali smo ih u svakom segmentu igre.

Milina je danas bila gledati obranu. Klupa je cijelo vrijeme skakala, Duvnjak je bodrio ekipu s klupe. S ovakvom igrom moraš gledati daleko, iako će me Perkovac sad zbog toga ubiti. Ali kad ovako igraš, moraš razmišljati o visokom plasmanu. Mi to zazivamo već godinama i ovo danas je bilo blizu savršenstva", rekao je u studiju oduševljeni Goran Šprem.

Gojun: Ponizili smo ih i osramotili

"Ponizili smo ih, deklasirali i osramotili. Vratili smo im za onaj poraz u finalu i poslali smo jednu lijepu poruku kladionicama, koje su nas stavile za 11. favorita. Svidjelo mi se kod izbornika što je rekao da moraju dalje biti mirni i tako treba dalje.

Ne znam koga bih više pohvalio, svi su bili strašni. Perez Vargas je jedan od najboljih golmana na svijetu, a ništa nije mogao. Ubili smo ih, ubili. Treba ići polako, ali moraš postaviti letvicu visoko nakon ovoga", dodao je bivši reprezentativac Jakov Gojun.

Pročitajte više