Euro 2004 na SoccerCaffe nogometnom portalu

HRVATSKI nogometni internet portal SoccerCaffe, pokrenuo je poseban kanal posvećen Europskom nogometnom prvenstvu u Portugalu, na web adresi www.soccercaffe.com/euro2004/.

Na stranici se nalaze sve važne informacije vezane uz Euro 2004, a tijekom prvenstva će se sve utakmice pratiti uživo. Također, uz rezultate i statistike utakmica, na SoccerCaffe Euro 2004 kanalu moći će se pogledati statistika svakog igrača (nastupi, golovi, asistencije, žuti i crveni kartoni), kao i top liste pojedine statističke kategorije.
 
SoccerCaffe portal pokrenuo je i nagradnu igru “Pogodi rezultat”, u kojoj sudionici predviđaju rezultate utakmica Europskog prvenstva. Sudjelovanje u igri je besplatno, a do sada su se za sudjelovanje u igri prijavili igrači iz više od 55 država sa svih 6 kontinenata! 
 
“U dvije godine rada SoccerCaffe bilježi preko milijun posjetitelja iz preko 180 država te više od 3 milijuna prikazivanja stranica. Temelj portala predstavlja nogometni web imenik koji sadrži više od 13.700 adresa, a prepoznat je diljem svijeta kao jedno od referentnih mjesta za pronalazak neke nogometne web stranice.” – objašnjava voditelj portala Zoran Furlan, koji je nedavno osvojio 1. mjesto na UEFA Euro 2004 Fantasy Football natjecanju.

Pročitajte više