Everton daje 30 milijuna eura za hrvatskog reprezentativca?

Foto: Guliver Image/Getty Images

JOŠ je jedna promašena sezona iza Intera. Momčad Roberta Mancinija dobar je dio sezone bila na čelu Serie A i mnogi su očekivali da će Nerazzurri iskoristiti očajan start Juventusa, no Inter je u nastavku prvenstva krenuo silaznom putanjom i sad je daleko udaljen od mjesta koja vode u Ligu prvaka.
 
Naravno da u crno-plavom dijelu Milana vlada razočaranje, no kako stvari stoje niti jedan igrač nije bačen na transfer listu, a sportski direktor kluba Piero Ausilio dao je do znanja kako bi pustio eventualno jednog do dva igrača i to samo onda ako bi stigla neka nemoralna ponuda.
 
Talijanski mediji pišu kako bi jedna takva mogla doći za Ivana Perišića. Everton je također, baš kao i Inter,  ove sezone krenuo ambiciozno u prvenstvo, no momčad se negdje putem pogubila i u ljetnom prijelaznom roku ekipa s Goodisona pod hitno mora dovesti nekoliko pojačanja ukoliko ne želi da im se ponovi još jedna razočaravajuća sezona.
 

Jedan od igrača koji je već duže vrijeme na meti momčadi iz Liverpoola je Ivan Perišić. Lani kad je Ivan iz Wolfsburga prelazio u Inter, Everton je do zadnjeg pratio rasplet zbivanja, tražeći svoju priliku da se uključi u trgovinu. Tada nije uspio, no prema pisanju talijanskih medija na ljeto su spremni ponuditi čak 30 milijuna eura za hrvatskog reprezentativca. Vjerojatno će ove sezone utopiti Romela Lukakua za kojeg računaju da će im donijeti oko 50 milijuna eura, što bi značilo da će likvidni ući u pregovore s Interom.
 
Koji pak nema namjeru prodavati Perišića jer im je on jedan od najboljih igrača, no postoji 30 milijuna razloga zbog čega bi se mogli predomisliti.
 
Perišić je ove sezone zabio šest golova i imao je pet asistencija.
 

Pročitajte više