PREMIERSHIP

EVERTON - WEST HAM 2:0 Sigurdsson zabio golčinu za pamćenje

Foto: Guliver Image/ Getty Images

EVERTON je pobijedio West Ham s 2:0 na otvaranju 9. kola engleskog Premiershipa.

Klub iz Liverpoola prekinuo je crnu seriju od četiri uzastopna poraza i barem privremeno izbjegao zonu ispadanja. Apsolutno zasluženo došli su do pobjede zahvaljujući golovima Bernarda i Sigurdssona.

Everton - West Ham United Live Score

Posebno je spektakularan bio onaj Islanđanina u 94. minuti utakmice, samo par minuta nakon što je ušao u igru. Sigurdsson je primio loptu na rubu kaznenog prostora, driblingom se riješio čuvara, a onda poslao projektil u mrežu Roberta. Neobranjivo.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku možete pogledati OVDJE.

Bernardov pogodak za vodstvo iz 16. minute bio je također lijep. Brazilac je primio loptu Walcotta iza obrane West Hama, a onda izvrtio dvojicu oko sebe i poentirao pokraj nemoćnog vratara gostiju iz Londona.

West Ham nije pokazao gotovo ništa u ovoj utakmici, bili su potpuno bezopasni i očajni u svojoj igri. Tek pred sam kraj, u 83. minuti, Issa Diop ni iz čega umalo je došao do pogotka. U gužvi nakon kornera lopta je pala upravo pred njegovu nogu na pet metara od protivničkog gola, ali je Jordan Pickford bio dobro postavljen i sačuvao cijeli plijen na Goodisonu.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pročitajte više