UFC

Evo gdje noćas gledati povratak Conora McGregora: "Bit će krvi"

Foto: Screenshot

GODINU, tri mjeseca i 12 dana nakon poraza prekidom u četvrtoj rundi od Khabiba Nurmagomedova Conor McGregor vraća se u UFC-ov oktogon.

Spektakl se održava u T-Mobile Areni u Las Vegasu, a kreće u 1 ujutro po hrvatskom vremenu. Glavni dio programa kreće u 4 ujutro po našem vremenu, a Conora i Cerronea očekujemo oko 6:15. Mečeve možete pratiti uživo u programu Fight Channela koji s prijenosom kreće u 4 ujutro. Ekskluzivna prava tv prijenosa za Hrvatsku ima Nova TV, koja program prenosi uživo putem svog web portala, dok na televiziji u nedjelju navečer možete pogledati snimku. 

Conor se do sada borio u lakoj i pero kategoriji, a sad je prešao u velter. Na službenom vaganju pred večerašnji event UFC 246 u Las Vegasu oba su borca imala točno 77 kilograma.

"Došao sam se boriti, došao sam uzbuđen, došao sam na obračun, došao sam stvarati čaroliju. Da, bit će krvi, ali ne zle krvi među nama", poručio je McGregor uoči večerašnje borbe.

McGregor na pobjedu u UFC-u čeka još od studenog 2016., kada je nokautirao Eddieja Alvareza, a od tada se borio samo s Khabibom te prije toga s Floydom Mayweatherom u crossover okršaju koji mu je unatoč porazu donio 85 milijuna dolara. Nakon poraza od Nurmagomedova više se posvetio biznisu s viskijem, a u ožujku prošle godine čak je i objavio umirovljenje.

Okršaj s Khabibom završio je potpunim kaosom u kojem su oba borca sukobljavala i s ljudima iz protivnikovih tabora, a McGregor je zatim upadao i u druge nevolje. U ožujku je ispred hotela u Miamiju uzeo i razbio telefon čovjeku koji ga je snimao, a u travnju se potukao u pubu u Dublinu.
 

Pročitajte više