LIGA PRVAKA

Evo gdje večeras možete gledati Dinamo protiv Ferencvarosa

Foto: PIXSELL

NOGOMETAŠI Dinama večeras (20:00)  igraju uzvratnu utakmicu 3. kola kvalifikacija za Ligu prvaka, u kojoj će protiv mađarskog Ferencvarosa pokušati ostvariti rezultat za prolaz u doigravanje, a trener Nenad Bjelica je uoči puta izjavio da nema nikakvih dvojbi te da zna kako će njegova momčad igrati. 

>Dinamo večeras igra za play-off Lige prvaka i osam milijuna eura

Dinamo je u prvom dvoboju na Maksimiru ispustio rano vodstvo do kojeg je stigao pogotkom Danija Olma te iz niza dobrih prilika propustio još koji put svladati vrlo dobrog gostujućeg vratara Dibusza, a Ferencvaros je u 60. minuti izjednačio preko Sigera. 

Dvoboj Ferencvarosa i Dinama je na Groupama Areni, na kojoj je krajem ožujka Mađarska svladala Hrvatsku 2:1 u kvalifikacijama za Euro 2020. Dinamu za prolaz u doigravanje treba pobjeda ili neodlučen ishod uz dva ili više pogodaka u mreži mađarskog prvaka.

U slučaju pobjede, hrvatski prvak će se za mjesto u grupnoj fazi Lige prvaka najvjerojatnije boriti protiv norveškog Rosenborga koji na svom terenu brani prednost 3:1 iz prvog dvoboja s Mariborom.

Dvoboj Ferencvarosa i Dinama možete gledati u programu Arena sporta 1 od 20 sati.

 

Pročitajte više