Rijeka izbrisala komentar o dvojbenom penalu za Dinamo

Foto: Screenshot; NK Rijeka, Max Tv Prva liga

DINAMO je u 22. kolu HNL-a iz sumnjivog jedanaesterca preokrenuo utakmicu protiv Zagreba. Modri su gubili 1:0 u prvom poluvremenu, a preokret je započeo sredinom drugog dijela kada je Fernandes zabio za 1:1, a zatim je nekoliko minuta kasnije Hodžić poentirao s bijele točke za konačnih 2:1.

Iz situacije koja je prethodila penalu, Damir Šovšić pao je u kaznenom prostoru nakon duela s Bernardom Matićem. Glavni sudac utakmice Dalibor Mlakar odmah je pokazao na bijelu točku. Pregledom snimke može se vidjeti kako je Šovšić zakačio Matićevu nogu te je pao preko nje, a Mlakar je očito mislio da je branič Zagreba bio taj koji je podmetnuo nogu igraču Dinama.

Rijeka, koja se ove sezone bori za naslov prvaka, kratko je prokomentirala događaje iz Kranjčevićeve riječima - "simpatičan penal". Međutim, nekoliko sati kasnije isti je komentar nestao s Twittera.

Crveni karton Mediću

Trener/predsjednik Zagreba Dražen Medić u potpunosti izgubio živce nakon što je njegov igrač Anto Gudelj pao u kaznenom prostoru Dinama poslije duela s Petrom Stojanovićem, ali Mlakar se nije oglasio.

"Postojala je tendencija određenih ljudi da satru ovu utakmicu", rekao je predstavnik Zagrebovog stručnog stožera, Dražen Madunović, pred kamerom Arene Sport.

Dinamo se nakon pobjede nad Zagrebom okreće velikom okršaju protiv Rijeke. Utakmica je na rasporedu u nedjelju s početkom u 17 sati.

Pročitajte više