Evo kako možete do ulaznica za sljedeću utakmicu Hajduka

Foto: Robert Matić/Hajduk.hr

U SKLOPU priprema za nastavak sezone Super Sport HNL-a, Hajduk će u srijedu, 17. siječnja, igrati u Kopru protiv istoimenog slovenskog prvoligaša, a početak susreta zakazan je za 17 sati. Koper je trenutno trećeplasirana momčad slovenskog prvenstva s 30 osvojenih bodova nakon 19 odigranih utakmica.

Podsjetimo, Hajduk je od početka priprema već igrao protiv slovenskog Aluminija (3:0) i mađarskog MOL Fehervara (5:2). Za razliku od prve dvije utakmice, kada su znatiželjni gledatelji stajali na brdašcima oko terena, protiv Kopra će se igrati na njihovom stadionu, pa je to idealna prilika za navijače koji žele uživo pogledati momčad Mislava Karoglana.

Obavijest za navijače

"Sljedeću utakmicu Hajduk igra u srijedu s početkom u 17 sati protiv slovenskog prvoligaša Koper na stadionu Bonifika. Stadion u Kopru prima nešto više od četiri tisuće gledatelja i rasprodan je tri dana prije utakmice. U prodaji je ostalo još 700 ulaznica rezerviranih za navijače Hajduka koji dolaze iz Hrvatske, te će se one prodavati na blagajni ispred gostujućeg sektora po cijeni od osam eura", obavijestili su iz splitskog kluba.

Pročitajte više