Evo kako se HNS pobrinuo za navijače koji su imali isplaniran put u Abu Dhabi

Foto: EPA

HRVATSKA reprezentacija trebala je od 22. do 26. ožujka sudjelovati na W Cupu u Abu Dhabiju. Momčad izbornika Zlatka Dalića za devet dana, odnosno tri mjeseca prije Europskog prvenstva, trebala je igrati protiv Tunisa (22. ožujka). Drugi par činili su Egipat i Novi Zeland, utakmica za treće mjesto trebala se igrati 25. ožujka, a finale dan kasnije.

Na kraju je došlo do promjene domaćinstva. Sukladno zajedničkom dogovoru, Egipatski nogometni savez preuzet će organizaciju turnira koji će tako biti odigran u Kairu od 22. do 26. ožujka. HNS se oglasio povodom novonastale situacije i donio rješenje za one navijače koji su rezervirali aranžman u Abi Dhabiju.

HNS se pobrinuo za navijače

"Hrvatskim navijačima koji su već isplanirali put u Abu Dhabi, Hrvatski nogometni savez će omogućiti besplatne ulaznice za obje utakmice Vatrenih u Egiptu, kao i dolazak na trening reprezentacije u Kairu. Za one navijače kojima odlazak u Kairo neće biti izvediv, a imali su isplaniran put u Abu Dhabi, HNS će omogućiti dolazak na neku od domaćih utakmica hrvatske reprezentacije ove godine.

Svi navijači koji su imali kupljenu avionsku kartu za Abu Dhabi mogu se javiti na e-mail adresu ulaznice@hns.family s priloženom kartom te će povratno dobiti detalje o preuzimanju ulaznica i dolasku na trening reprezentacije."

Pročitajte više