Esports

Evo kako Svjetsko prvenstvo možete igrati na PES-u 2018

Screenshot: PES 2018

KAO što je FIFA serijal poznat po velikom broju licenciranih natjecanja, liga i klubova, tako je PES serijal poznat po mogućnosti uređivanja i dodavanja sadržaja u igru od strane samih igrača. Nekada smo sami ispravljali imena igrača i klubova u igri, a sada to naprave vrijedne ruke vještih moddera. Sve što mi trebamo napraviti je preuzeti dodatak s interneta. World Cup mod je u FIFA-u 18 stigao 29. svibnja, a nedugo zatim nekoliko je neslužbenih modova s tematikom Svjetskog prvenstva postalo dostupno i za PES 2018.

>Igrači na novom PES-u izgledaju nevjerojatno

>FIFA 19 izlazi s jednim velikim nedostatkom

Nekoliko dostupnih World Cup modova za PES 2018 jer službenog moda nema, a koji ćete odabrati potpuno je na vama. To će ovisiti i o platformi na kojoj igrate omiljenu nogometnu simulaciju. 

Za PlayStation 3 i PlayStation 4 konzole ponajbolji je PES World PES 2018 World Cup 2018 s kojim ćete moći odigrati natjecanje identično Svjetskom prvenstvu u Rusiji što se tiče reprezentacija, početnih sastava i formacija. 

Za PC igrače tu je PTE Patch World Cup Russia 2018 Mode, a u igru donosi i drugačiji izgled izbornika, nove vizuale, službeni uvodni video i brojne druge novitete. Ne možemo baš reći da je bolji od onog za FIFA-u 18, ali kako se radi o neslužbenom modu izgleda odlično.

Iako je Konami ove godine prekinuo desetogodišnju suradnju s UEFA-om i izgubio prava korištenja Lige prvaka i Europa lige u igri, koje ćemo na jesen moći igrati u novoj FIFA-i, sigurni smo da će modderi napraviti dodatke za ta natjecanja, kao što već godinama upotpunjavaju i obogaćuju igru.

Pročitajte više