Transferi

Evo koliko će Osijek od Dinama dobiti za Bočkaja, oglasio se i Bjelica

Foto: Dubravka Petrić/Pixsell

PETAR BOČKAJ zamijenio je Osijek Dinamom. Vijest je prvo objavio zagrebački klub na društvenim mrežama, a onda je stigla i potvrda iz Osijeka. Dinamo je, neslužbeno doznajemo, za 25-godišnjeg nogometaša platio Osijeku između dva i tri milijuna eura.

"Prije svega hvala Peri Bočkaju na svemu što je pružio NK Osijeku u ovim sezonama što je bio kod nas. Budući da je ulazio u zadnju godinu ugovora i da je njegova želja za napretkom bila velika, uspjeli smo se dogovoriti s GNK Dinamo oko njegovog definitivnog transfera i želimo mu u budućnosti puno sreće", rekao je Osijekov trener Nenad Bjelica pa prokomentirao kako će odlazak Bočkaja utjecati na igrački kadar Osijeka. 

"U ovom trenutku na poziciji lijevog beka imamo igrače poput Jurčevića, Cheberka i mladog Cvijanovića, a ukoliko na tržištu nađemo interesantnog igrača, pokušat ćemo ga dovesti u NK Osijek da bude jak kao i s Petrom Bočkajem."

Bočkaj: Došao je trenutak za korak naprijed

Bočkaj je na odlasku zahvalio svima.

"Hvala svima u klubu, od teta čistačica do predsjednika, posebno svim trenerima i suigračima. U nogometnom klubu Osijek sam proveo pet sjajnih godina. Osijek je grad u koji sam se zaljubio, ali došao je trenutak za korak naprijed. Hvala i svim navijačima koji su me bodrili i podržavali, s moje strane ovo nije zbogom, nego samo doviđenja", rekao je Bočkaj, koji je za Osijek od 2017. odigrao 149 utakmica i zabio 24 gola.

Pročitajte više