Evo koliko je Dinamo platio Rijeci za Jakirovića

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

SERGEJ JAKIROVIĆ novi je trener Dinama. Bivši trener Rijeke preuzeo je momčad ekspresno nakon što je danas otkaz dobio Igor Bišćan. On se sporazumno razišao s Dinamom nakon šokantnog ispadanja od AEK-a u 3. pretkolu Lige prvaka nakon što je u Ateni do sudačke nadoknade vodio 2:0 pa je završilo 2:2.

Jakirović Dinamo preuzima odmah i već u četvrtak ga na Maksimiru čeka Sparta iz Praga u prvoj utakmici play-offa Europa lige, a samo tri dana kasnije na Maksimiru gostuje Rijeka u susretu 6. kola SuperSport HNL-a. Nakon toga Dinamo gostuje u Pragu pa u Osijeku te će Jakirović imati najteži mogući start na Dinamovoj klupi.

Vijest o njegovom preuzimanju Dinama šokirala je navijače Rijeke te iznenadila, ali i oduševila navijače Dinama, koji su pozitivnim porukama zatrpali klupsku Facebook stranicu. No Rijeka nije mogla učiniti previše oko Jakirovićevog odlaska u Dinamo, odnosno nije ga mogla zadržati.

Kako doznajemo, Jakirović je u ugovoru s Rijekom imao klauzulu prema kojoj može otići ako netko za njega isplati šest mjesečnih plaća, odnosno oko 100.000 eura, što Dinamu nije bio nikakav problem. Za očekivati je da će u Dinamu zarađivati puno više.

Pročitajte više