Evo što je Klopp u SMS-u napisao Lovrenu

Foto: Peter Powell/EPA

DEJAN LOVREN jedan je od lidera hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu. Osporavani branič apsolutni je vođa obrane momčadi koja će u nedjelju igrati finale Svjetskog prvenstva.

"Valjda sam sada svima dokazao koliko vrijedim", poručio je branič Liverpoola nakon polufinala s Englezima. 

Otkrio je da je nakon utakmice kojom je Hrvatska stigla do najvećeg uspjeha u povijesti dobio poruku trenera Liverpoola Jurgena Kloppa.

"Iznenadilo me što mi je poslao poruku. Rekao je da je ponosan na ono što smo postigli na Svjetskom prvenstvu. Zna kroz što sam sve prošao", rekao je Lovren i dodao:

"Jurgen je zaista dobar čovjek i u najtežim trenucima je uvijek bio uz mene. Cijenim to i hvala mu što mi je poslao poruku."

Klopp je i u izjavi britanskim medijima nahvalio Hrvatsku.

"Nevjerojatno je kako iz tako male zemlje dolaze vrhunski sportaši. Impresivno je to što rade", rekao je Klopp i osvrnuo se na često kritiziranog Lovrena.

"Ljudi često prerano osude neke ljude. Otkako sam ja u klubu, Dejan je napravio možda tri, četiri pogreške. Dvije od toga su bile u onoj utakmici s Tottenhamom, sigurno ih nije bilo ni 15 ni 20. 90 posto vremena je igrao izvanredno, 95 posto vremena sasvim u redu, a onih pet posto vjerojatno nije bio baš najbolji. Međutim, takve probleme ima apsolutno svaki igrač na svijetu."

Pročitajte više