Evo što je rekao Modrić nakon teške pobjede nad Valencijom

Foto: Getty Images / Guliver Image

LUKA MODRIĆ igrao je do 93. minute u zlatnoj pobjedi Reala nad Valencijom (2:1). Time je momčad Zinedinea Zidanea napravila možda i ključni korak prema naslovu prvaka Španjolske, na koji čeka od 2012. godine.

Real je vodio s 1:0 golom Cristiana Ronalda, ali su gosti izjednačili preko Danija Pareja u 82. iz slobodnog udarca. Međutim, pobjedu velikanu donio je Marcelo četiri minute kasnije...

"Pobjeda je uvijek najvažnija. Nije bitno radi li se o uzimanju tri boda u zadnjim minutama ili o pobjedi od 4:0. Najvažnije je pobijediti, pa na koji to god način bilo. Jako važna pobjeda za nas i idemo dalje", poručio je Modrić nakon utakmice.

Ipak, za Real nema odmora, naprotiv. Već u utorak čeka ga prvi dvoboj polufinala Lige prvaka protiv Atletica, koji je razbio Las Palmas s 5:0. 

"Utakmice s Atleticom su uvijek komplicirane, pa ni ovog puta ne očekujemo ništa drugačije. Prvu utakmicu igramo kod kuće i želimo osigurati dobar rezultat za uzvrat. Ne znam tko će igrati mjesto Garetha Balea i to je trenerova odluka. Ali, tko god dobije priliku uvijek dokaže da svi pridonosimo momčadi," naglasio je Modrić, koji je iznudio penal, ali je vratar Diego Alves obranio udarac Cristianu Ronaldu. 
 

 

Pročitajte više