FA o Hrvatskoj: Snažna momčad u kojoj važnu ulogu igra Niko Kranjčar

NEPOSREDNO nakon ždrijeba kvalifikacijskih skupina za EURO 2008 na službenim stranicama engleskog nogometnog saveza (FA) osvanuo je tekst o hrvatskoj reprezentaciju, u kojem se kao najbolji hrvatski reprezentativci ističu Dado Pršo, Boško Balaban i Niko Kranjčar.

Hrvatska je u skupini E uz Englesku jedina momčad koja se uspjela kvalificirati na predstojeće Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj. Radi se o momčadi koja je ostala neporažena u kvalifikacijskoj skupini F, u kojoj su se nalazile reprezentacije kao što su Švedska, Bugarska i mađarska, navodi se na webu FA.

Izbornik Zlatko Kranjčar stvorio je snažnu momčad u kojoj njegov sin Niko igra jednu od glavnih uloga, piše FA, pa dodaje kako glavnu prijetnju protivnicima Hrvatske predstavljaju napadač Glasgow Rangersa Dado Pršo i bivši napadač Aston Ville Boško Balaban.

Balaban u Premiershipu nije pokazao previše, ali je zato nakon odlaska u belgijski Club Brugge njegova karijera krenula uzlaznim tokom, dok Pršo u prosjeku postiže po gol gol u svakoj utakmici u Škotskoj, zaključuje se u tekstu objavljenom na stranicama engleskog nogometnog saveza.

N.B.

Pročitajte više