Fabregas će biti spreman za SP

CESC FABREGAS, uzdanica europskih prvaka, počeo je s treningom i još jednom jasno dao do znanja da ne postoji upitnik pokraj njegova nastupa na Svjetskom prvenstvu.

Fabregas je izvan stroja od 31. ožujka i prve četvrtfinalne utakmice Lige prvaka protiv Barcelone. U 85. minuti tog dvoboja ozlijedio ga je Barcelonin kapetan i suigrač iz španjolske reprezentacije Carles Puyol. Kasnije je Fabregas uspješno izveo udarac s bijele točke, ali je uz pomoć štaka i osoblja napustio travnjak, a pretrage su pokazale laganije puknuće u potkoljenici desne noge.

U prvi mah su najtamnije prognoze govorile da bi se moglo dogoditi i propuštanje Svjetskog prvenstva na kojem je Španjolska u najužem krugu favorita za krunu pobjednika.

No, odmah nakon ozljede je Fabregas najavljivao da za takvo što nema šanse, a krajem ovog tjedna veznjak Arsenala je počeo lagano trčati i obavljati lakše fizičke aktivnosti.

Uz to je najavio da će se reprezentaciji, potpuno spreman, priključiti 24. svibnja, pet dana prije prijateljske utakmice protiv Saudijske Arabije. Podsjetimo da SP počinje 11. lipnja.

Pročitajte više