Fabregas: Neću lagati, došao sam u Monaco samo zbog Henryja

Foto: EPA

MONACO proživljava jednu od najtežih sezona u svojoj povijesti.

Vatrogasno rješenje na klupi Kneževa, Thierry Henry, nije dugo potrajalo. Slavni Francuz nije uspio izvući momčad iz krize. Velika očekivanja bila su stavljena pred njega, ali on je ubilježio tek pet pobjeda u 20 utakmica u svim natjecanjima.

Nije uspio podići momčad, a poraz od Strasbourga ga je dotukao. Henry je tada krenuo u čišćenje svlačionice od igrača za koje je smatrao da ga sabotiraju, klub ga je suspendirao i ubrzo je dobio otkaz.

"Tužni smo zbog Titija jer sam siguran da će ostvariti vrhunsku karijeru. Ovo nije bio pravi trenutak i nije imao vremena implementirati sve svoje planove", kazao je Fabregas.

Tijekom pokušaja izvlačenja Monaca iz teške situacije Henry je doveo svog nekadašnjeg suigrača i još jednu bivšu zvijezdu Arsenala, Cesca Fabregasa, ali je njihov susret bio kratkoga vijeka.

"Neću lagati, jedan od glavnih razloga za dolazak u Monaco bio je poziv Thierryja Henryja. Htio je da igram svaku utakmicu, svaku minutu", dodao je Cesc koji je pod Henryjem odigrao tek tri utakmice, povratkom Leonarda Jardima na klupu Kneževa šanse za igranjem u prvoj momčadi drastično mu opadaju, prenose francuski mediji.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više