Fabregas: Nikad nisam rekao da se ne bih vratio u Barçu

PRVI JE put 22-godišnji Cesc Fabregas jasno i glasno rekao da bi se želio vratiti na Nou Camp, u redove Barcelone. Bit će to velik izazov za skorašnje predsjedničke kandidate. Svoje je priznanje vezni nogometaš Arsenala iznio u telefonskom razgovoru za Radio Catalunyu, a prenio ga je katalonski dnevnik Sport.

"Barcelona je najljepši grad za život na svijetu. Kvaliteta života u Barceloni je spektakularna. Znam to jako dobro. I London je spektakularan grad za život, ali ne volim londonsku klimu. Kad jednog dana prestanem igrati nogomet, vratit ću se živjeti u Barcelonu, to je sasvim izvjesno", rekao je Fabregas u uvodu, nakon čega se dodatno otvorio:

"Nikad nisam skrivao činjenicu da se želim vratiti na Nou Camp. Otkad sam imao devet mjeseci, moj me djed sa sobom vodio na Barcelonine utakmice. Čitav svoj život nosim Barcelonine motive. Iz ovih i onih razloga morao sam otići, ali nikad ne znate što vam donosi sutra."

"Trenutačno sam u životnoj formi i želim zadržati svoje misli na sadašnjem trenutku. Još su četiri mjeseca natjecanja pred Arsenalom i ide nam prilično dobro. Želim se fokusirati na Arsenalove utakmice u Premiershipu i Ligi prvaka kako bih i Svjetsko prvenstvo dočekao spreman. To je natjecanje još jedan moj prioritet."

"Što se tiče Barcelone, nitko nije nazvao niti mene niti mog agenta. Govorim ono što znam sam, za ostalo ne mogu ništa tvrditi", zaključio je španjolski reprezentativac.

Izbori za predsjednika Sportskog društva Barcelona održat će se 13. lipnja ove godine. Fabregas bi mogao biti jedan od njihovih glavnih instrumenata.

Pročitajte više