Lige petice

Fabregas o zvižducima Messiju: Navijači PSG-a bi trebali biti zahvalni

Foto: EPA-EFE

NAVIJAČI Paris Saint-Germaina izviždali su brojne igrače svog kluba nakon što su u osmini finala Lige prvaka ispali od Real Madrida. Na meti zvižduka našao se i Lionel Messi, koji nije zadovoljio apetite Parižana otkad je ovo ljeto stigao iz Barcelone. U njegovu je obranu sada stao Cesc Fabregas, Messijev nekadašnji suigrač iz Barce.

"Leov slučaj je vrlo jednostavan. On je najbolji igrač kojeg sam ikada vidio, nevjerojatan je. I meni su zviždali na Camp Nouu pa znam što se događa u PSG-u. Navijači žele stvoriti napetost igračima. Savršeno je kad te podržavaju i pjevaju ti ime, ali ono što sam vidio prije par dana kada su se rugali Neymaru kad bi izgubio loptu ili kada su zviždali ostalim igračima je jako ružno", rekao je Fabregas za Marcu pa dodao:

"Navijači ističu kako su igrači bogato plaćeni. Izgubili su od Reala, no nisu li željeli pobijediti? To je najvažnije. Messi još ništa nije osvojio s PSG-om, ali sigurno će osvojiti ligu. Tek je došao. PSG nikad nije imao takvog igrača. Navijači bi trebali biti zahvalni, trebali bi ga podržati, a ne ga gnječiti. Ove ili iduće godine će ti igrači napraviti velike stvari."

 

Pročitajte više