MEĐUNARODNI NOGOMET

Fantastična predstava Argentine bez Messija, napadač Intera zabio hat-trick

Foto: Getty Images / Guliver Images

ARGENTINSKA nogometna reprezentacija pružila je možda i najbolju izvedbu pod izbornikom Lionelom Scalonijem deklasiravši Meksiko 4:0 u prijateljskoj utakmici u Texasu.

Argentinci su igrali bez Lionela Messija koji i dalje nije spreman za igru, a umjesto njega briljirao je napadač Intera Lautaro Martinez. 22-godišnjak je postigao hat-trick već u prvom poluvremenu, a također je iznudio i penal koji je pogodio Leandro Paredes.

U drugom poluvremenu Scaloni je napravio brojne zamjene, Argentina je malo smanjila intenzitet igre pa je Meksiko dobro i prošao. 

Ovo je prvi poraz Gerarda Martina otkako je postao izbornik Meksika u siječnju. Meksiko nije uspio pobijediti Argentinu u 10 utakmica zaredom, a posljednji put je slavio 2004.

Meksički navijači posebno su razočarani izvedbom Nestora Arauja, stopera Celte Vigo, koji je skrivio tri od četiri gola. Mijenjali su mu izgled stranice na Wikipediji, nazivajući ga pogrdnim imenima i pišući da će "Celta raskinuti ugovor s njim nakon ovako sramotne izvedbe".

Pročitajte više