Fatalna argentinska sponzoruša konačno pronašla napadača Wengeru

Foto: Getty Images / Guliver Image, Twitter

WANDA ICARDI, supruga Interovog napadača Maura Icardija, nevino je tvitala "ugodan dan, prijatelji" misleći nabrati se lajkova na popularnoj društvenoj mreži, no zaboravivši isključiti lokacijsku oznaku otkrila je kako je trenutačno u Londonu. Uskoro se pojavila informacija kako ima dogovoren sastanak s Wengerom i ostalim Arsenalovim predstavnicima oko prelaska njezinog supruga u Topnike za oko 43 milijuna funti.

Trofejna supruga Perišićevog i Brozovićevog suigrača drži svog supruga za jaja, ali i za novčanik, naime gospođa Icardi radi kao Icardijeva agentica i odlučna je svog odabranika odvesti u London, a za lakšu odluku osigurala mu je petogodišnji ugovor vrijedan ukupno 25 milijuna funti.

Kontroverzna Wanda Nara, bivša argentinska TV zvijezda koja, čini se bolje, pliva u menadžerskim vodama, nekoć se prezivala i Lopez, naime bila je supruga Icardijevom nekadašnjem suigraču Maxiju Lopezu. Icardi i Lopez upoznali su se dok su igrali u Sampdoriji i bili su dobri prijatelji dok ih nije razdvojila fatalna Argentinka. Između ostalog odbili su se rukovati susrevši se na travnjaku uoči utakmice Serie A.



Čini se kako je bujna plavuša konačno našla napadača Arsenu Wengeru. Naime Arsenalov šef ovo ljeto u potrazi je za vrhunskim napadačem, killerom koji će trpati ono što Giroud propušta, a ubojiti Argentinac baš je ono što je tražio. Francuz je slao pozive na sve strane, njegova potraga već se pretvorila u sprdnju na društvenim mrežama, ali ni jedna klasa nije pristala doći, srce mu je slomio Zlatan Ibrahimović prešavši njegovom osobnom rivalu Joseu Mourinhu u United.



Ako se gospođi Icardi svidi što nudi dugovječni francuski menadžer, ubojiti Argentinac mogao bi uskoro preseliti u Veliku Britaniju, Inter ionako ima Stevana Jovetića, koji će, sve je izglednije, iduće sezone biti prva opcija u vrhu napada milanskog prvoligaša.

 

Pročitajte više