Fatalne škarice: Ronaldo se ozlijedio u najgorem trenutku, Real drhti čekajući dijagnozu

Foto: Guliver Image/Getty Images

U FINALU foto-finiša za naslov španjolskog prvaka i šest dana prije prve polufinalne utakmice Lige prvaka, Real bi mogao ostati bez najboljeg igrača i strijelca.

Cristiano Ronaldo je na samom kraju utakmice protiv Villarreala, koju je njegov Real dobio 3:0, atraktivno želio ispraviti "nepravdu" što nije zabio gol, ali se prilikom pokušaja hvatanja lopte škaricama sudario sa suparnikom Baillyjem i pao na teren, pri čemu se ozlijedio i uz bolnu grimasu šepajući napustio teren držeći se za stražnju ložu desne noge.
 
Real je tako na samom kraju ostao s igračem manje, jer Zidane je već iskoristio sve zamjene, ali Realovom treneru neusporedivo veći problem je što se čini kako mu je glavni adut ozbiljnije ozlijeđen.

Težina povrede bit će poznata nakon pregleda danas i sutra, ali ovaj problem i to još s najboljim igračem, dolazi u doslovno najgorem trenutku.
 
Zidane se nakon utakmice nije trudio skrivati zabrinutost, a naravno da se postavilo pitanje nije li mogao izvući Ronalda iz igre nakon što je osigurao pobjedu, jer on je jedini u Primeri koji je do ozljede odigrao sve minute u 34 utakmice.
 
Zanimljivo, Zidane se složio da bi bilo bolje da je povremeno odmarao Ronalda, ali i otkrio tko je zapravo gazda:
 
"Da, trebalo bi ga povremeno odmoriti, izvući ranije iz igre ili uopće ne postaviti u momčad, ali on uvijek želi igrati i to do kraja."

Pročitajte više