FaZe Clan je kupio Gorilla Core tim, jednu od najbolji europskih PUBG ekipa

Foto: FaZe Clan

FAZE CLAN je u subotu 11. studenog službeno potvrdio kako će Gorilla Core Esports PUBG tim igrati za njihovu organizaciju. Potvrda je stigla svega tjedan dana prije početka drugog velikog PUBG turnira koji će se održati na IEM-u u Oakland, na kojem je Gorilla Core osigurao nastup putem pozivnice organizatora.

>>PUBG prodan u 20 milijuna primjeraka, službeno priopćenje stiglo uz ispriku

PUBG esport tako svakim danom poprima sve konkretniji oblik. Nakon najave 200 tisuća dolara vrijednog PUBG Invitational turnira koji će se održati na IEM-u u Oaklandu, esport organizacije su počele masovno potpisivati PUBG timova. Nedavno je i korejski operator OGN potvrdio kako će iduće godine organizirati ligu u za to posebno opremljenom studiju.
 
Gorilla Core je jedan od najboljih europskih PUBG timova i jedan su od 12 timova koji su dobili pozivnicu za PUBG Invitational, a odsad će nastupati za FaZe Clan. Postava izgleda ovako.
  • Adrian "Haxete" BLom
  • Jere "Jembty" Kauppinen
  • Ansi "mxey" Pekkonen
  • Max "MeToR" Lion
U akciji ćemo ih vidjeti već iduće subote, 18. studenog kada počinje PUBG Invitational u sklopu IEM-a u Oaklandu. Tamo će se FaZe boriti protiv timova kao što su Luminosity, Liquid, TSM i Cloud9, za najveći dio nagradnog fonda od 200 tisuća dolara. Bit će to još jedan veliki ispit za PUBG esport.
 

Pročitajte više