Federer će pobijediti Staracea, samo je pitanje s kolikom razlikom

INDEX i BetPlace.net svaki dan donose vam analize i prognoze klađenja i sve korake za sigurnu okladu.

Federer igra svoj prvi meč nakon Australije i Davis cupa u kojem su pobijedili domaćina. Uzeo je malo odmora, preskočio azijsku turneju opravdavajući se umorom. Branit će ovdje naslov koji je osvojio protiv Đokovića prošle godine na turniru koji je inače osvojio tri puta do sada. Osim jednog nastupa protiv Machada u Davis cupu ovo će mu biti prvi indoors meč ove godine.
Izjavio je da je spreman za nove nastupe : “It was nice to have some time off after the Davis Cup in Australia. I felt like I had to get away a little bit and take care of a few things. Now my body is ready and I'm looking forward to this week in Basel. "


Za protivnika nije mogao poželjeti lakši start. Starace koliko god je dobro odigrao St.Petersburg ipak se ne snalazi u dvorani i njegovi udarci ne bi trebali previše štete uzrokovati velikom Švicarcu. Starace ima samo 8 posto svih svojih mečeva u dvorani i ove dvije pobjede koje je zabilježio u Rusiji su dobar rezultat za njega. H2H govori dosta ovdje, 5-0 uz jedan izgubljen set i to četiri meča na zemlji gdje bi Talijan trebao imati više šanse na svojoj omiljenoj podlozi.


BetPlace.net preporučuje:

Najveći Federerov problem će biti on sam. Koliko će mu opet trebat da se vrati u ritam, da posloži forehand i naročito backhand. Na servisu teško da će imati problema, a koliko puta će breaknut Staracea teško je reći. S obzirom da u većini slučajeva je Federer taj koji servira prvi i njegov najčešći rezultat prvog seta je 6-3, under 9.5 se čini kao zgodna opcija za ispratiti, ali ne uz preveliki ulog. Federer može biti još malo hrđav pa bi Starace mogao malo preživljavati od neprisiljenih pogrešaka Švicarca.

>>> Detaljnije analize potražite na BetPlace.net

Pročitajte više