Fedor blizu mirovine? "Sve više razmišljam o tome"

Foto: Getty Images / Guliver Image

FEDOR EMELIANENKO se u subotu bori u finalu Bellatorovog Grand Prixa protiv prvaka poluteške kategorije te promocije, Ryana Badera.

Legendarni Rus ima 42 godine, a prije ove borbe priznao je da razmišlja o prekidu karijere. Doduše, ne zna kad će to biti.

"Da budem iskren, u godinama u kojima sam trenutačno, sve više i više razmišljam o umirovljenju. Ne mogu vam odgovoriti na to pitanje u ovom trenutku, ali…”, rekao je Fedor, a njegove izjave prenosi Fightsite.

“Spreman sam u ovom trenutku uzeti pauzu u razmisliti o svemu. Nije da se više ne želim boriti. Razlog su definitivno moje godine. Ozljede koje imam… Da vam budem potpuno iskren, tu nema nekih tajni. U ovom poslu morate imati cilj i jako raditi da ga ostvarite", završio je Rus.

Emelianenko je svoje ciljeve itekako ostvario. Tijekom svoje karijere upisao je 38 pobjeda uz samo pet poraza i jedan je od najvećih MMA boraca u povijesti.

Otkada se bori u Bellatoru ima dvije pobjede koje je ostvario u Grand Prixu, i jedan poraz u prvoj borbi u organizaciji od Matta Mitrionea.

Pročitajte više