Fener ispunio Džekin zahtjev. U klub stiže Srbin kojeg Hrvatska posebno pamti

Foto: EPA

JUČER je turski Fotosport objavio kako su se bosanskohercegovački napadač Edin Džeko i srpski ofenzivni veznjak Dušan Tadić po povratku s gostovanja sastali s klupskim predsjednikom Alijem Kocom. "Džekin šokantan zahtjev za Alija Koca! 'Moramo pojačati stručni stožer'", tako glasi naslov teksta u turskom mediju.

U njemu stoji kako je Džeko izrazio zadovoljstvo trenerom Fenerbahčea Ismailom Kartalom, ali i predložio da se njegov stručni stožer pojača osobom koja poznaje više stranih jezika. U klub će, pišu Turci, stići Zoran Mirković. Bivši reprezentativac Srbije trebao bi pomoći igračima s prostora bivše Jugoslavije. Ondje su još hrvatski vratar Dominik Livaković, srpski kapetan Dušan Tadić te slovenski veznjak Miha Zajc.

Mirković je igrao za Fenerbahče prije 23 godine, kada je stigao iz Juventusa. Igrao je još za Rad, Atalantu i Partizan. Širim masama je poznat po hvatanju Roberta Jarnija za međunožje za vrijeme utakmice Hrvatske i Jugoslavije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2000., kada je dobio crveni karton na Maksimiru.

Pročitajte više