cristiano ronaldo

Ferdinand: Da sam ja trener, Ronaldo se ne bi ovako ponašao

Foto: EPA-EFE

LEGENDARNI branič Manchester Uniteda Rio Ferdinand kritizirao je Ole Gunnara Solskjaera zbog onoga što se događa na njegovoj klupi.

Na utakmici Young Boysa i Manchester Uniteda Norvežanin je izvadio Cristiana Ronalda iz igre pred kraj susreta i ubacio Lingarda. Budući da je susret bio vrlo dramatičan, Ronaldo je nekoliko puta ustao s klupe, došao do linije i nešto dovikivao suigračima.

"Da sam ja trener, rekao bih mu da sjedne. Mislim, razumijem ga. On je Ronaldo, navijači vole i njega i način na koji se ponaša. Strastven je, očajnički želi pobjeđivati i ne može se suzdržati", rekao je Ferdinand i nastavio:

"Ako se zbog toga mora dići s klupe, stati kraj trenera i vikati upute, neka tako bude. Uostalom, teško mu se suprotstaviti zbog svega što predstavlja."

S Ferdinandom je u studiju BT Sporta bio Peter Crouch, koji je također rekao da smatra da je Ronaldo trebao sjediti na klupi i dodao:

"To je ipak Cristiano, njemu su neke stvari dopuštene."

Ronaldo je od povratka u Manchester United zabio dva gola u prvoj utakmici protiv Newcastlea (4:1), a bio je strijelac i u porazu od Young Boysa 2:1.

Pročitajte više