Ferguson na ljeto dovodi Milana Badelja za deset milijuna eura!?

PREMA pisanju otočkih medija, jedan od najbogatijih i najuspješnijih klubova današnjice Manchester United ozbiljno je zagrizao za Dinamova veznjaka Milana Badelja. Navodno je trener Crvenih vragova Sir Alex Ferguson jako zainteresiran za njegove usluge, a smatra ga klonom Luke Modrića, koji je jedan od najboljih mladih veznjaka u Premierligi.

Englezi pišu kako se u Hrvatskoj očekuju velike stvari od 21-godišnjeg playmakera Modrih, koji bi Manchester, po svemu sudeći, mogao koštati između osam i deset milijuna eura.

Ta cifra otprilike je i zamišljeni Fergusonov budžet za ljeto, pišu Otočani, pa bi Badelj vrlo lako mogao postati kvalitetan instrument kojim škotski menadžer želi pojačati vezni red za sljedeću sezonu, vezni red koji se ove sezone smatra najslabijim dijelom momčadi s Old Trafforda.

Prisjetimo se, prije nekoliko dana popularni internetski site Im Scouting predstavio je Badelja naslovom "Čovjek za ukrasti". Smatra ga se kompletnim igračem, sjajne kontrole lopte, sposobnosti rješavanja situacija jedan na jedan, preciznog dodavanja i izvrsnog pregleda igre.

Pročitajte više