Ferguson traži poštedu za Hargreavesa: Capellu će protiv Hrvatske trebati sto posto spremni igrači

MANCHESTER UNITED priprema se za utakmicu europskog Superkupa protiv momčadi koja je vrhunskim predstavama u Kupu Uefa osvojila srca nogometnih entuzijasta. No, Zenit Petrograd u međuvremenu je osjetno pao u formi pa bi trebao biti lak plijen za moćnu "Crvenu armiju", čak i ovako načetu ozljedama.

U punoj bojnoj spremi još nisu Nani i Owen Hargreaves koji su se tek oporavili od zdravstvenih problema. Upravo zbog toga Sir Alex je uputio javni apel prema izborniku engleske nogometne reprezentacije i zamolio ga da poštedi Manchesterovog veznjaka od predstojećih reprezentativnih akcija.

"Fabio će u utakmici protiv Hrvatske trebati igrače koji su sto posto zdravi i spremni. Owena smo poslali najboljim specijalistima i pažljivo tempirali njegov oporavak pa ga je sad najvažnije da ga ne preforsiramo. On ne može biti spreman na vrijeme za utakmice protiv Andore i Hrvatske; tek prije deset dana počeo je s laganim treningom i uskoro ćemo mu početi davati malu minutažu na terenu kako bi ga polako reintegrirali u momčad", rekao je Ferguson.

P.V.
Foto: AFP

Pročitajte više