Ferguson zabranio C. Ronaldu da govori o Real Madridu

RONALDOV transfer iz Real Madrida u Milan pri kraju je dogovora, a čelnici madridskog kluba spremaju ponudu za igrača Manchestera, Cristiana Ronalda.

Iako Real i Milan na dosadašnjim pregovorima nisu uspjeli u potpunosti dogovoriti detalje brazilčevog transfera, vjerojatno će im to danas poći za rukom. Budući da Milan nudi 7 milijuna eura, a Real traži 8, može se pretpostaviti da bi 7,5 milijuna eura, cijena koja je i ranije "procurila" u medije, zadovoljila obje strane.

U međuvremenu, sportski direktor Reala, Predrag Mijatović, i službeno je najavio da su na Santiago Bernabeu zainteresirani za usluge Portugalskog imenjaka nepoželjnog im Brazilca - Cristiana Ronalda.

Budući da je portugalski Ronaldo i ranije medijima otkrivao želju da zaigra u dresu Kraljevskog kluba, zabrinuti Alex Ferguson zabranio je Cristianu da s novinarima, koji su kampirali pred njegovom kućom čekajući reakciju na interes Reala, razgovara o Real Madridu.

Manchester će uskoro Cristianu ponuditi novi ugovor, kojim bi ga lakše mogli zadržati u klubu, ali ako su Španjolci, uskoro "lakši" za Ronalda i Beckhama, odlučili da im je Cristiano glavna meta, njihova ponuda mogla bi biti predobra da bi je Englezi odbili.

Foto:AFP

Pročitajte više