EUROPA LIGA

Fernandes objasnio žestoku svađu sa suigračem

Foto: Reuters

SEVILLA je pobjedom 2:1 u polufinalu protiv Manchester Uniteda postala prvi finalist Europa lige, čija se završnica igra u Njemačkoj.

United je poveo golom Brune Fernandesa (9-11m), poravnao je Suso (26), a finale Sevilli osigurao je De Jong (78).

Osim poraza, glavna tema u Engleskoj je svađa igrača Uniteda nakon posljednjeg gola na utakmici. De Jong je zabio, najviše zbog loše reakcije stopera Victora Lindelofa koji se užasno postavio tijekom ubačaja s desne strane. Zato je De Jong imao lagan posao, dočekao je ubačaj i zakucao loptu iz blizine za finale.

Lindelofovu reakciju kritizirao je Bruno Fernandes, a švedski stoper to nije najbolje prihvatio pa je ušao u svađu s Portugalcem. Engleski mediji zaključili su kako se iz snimke s terena može zaključiti kako je Lindelof Fernandesu rekao oni što bi prevedeno na hrvatski značilo "odjebi, kurvo". 

Fernandes je nakon utakmice komentirao incident:

"To je normalno kada primite gol. Ne radi se tu o nečemu većem između mene i Victora, to je normalno što se dogodilo. Još puno puta će se isto dogoditi u nogometu. Moramo vidjeti pogreške koje radimo i poboljšati se", rekao je Fernandes, a njegove riječi prenosi Goal.com.

O utakmici dodaje:

"Imali smo više nego pozitivan ulazak u susret. Odigrali smo odličnu utakmicu i stvorili puno prilika. U nogometu to nije dovoljno, puno smo promašili", završio je Fernandes.

Pročitajte više