Fernando Torres tuži španjolsku državu

Foto: EPA

UMIROVLJENI nogometaš Fernando Torres (39) tuži španjolsku državu jer smatra kako je lanac njegovih teretana oštećen "intenzivnim mjerama" tamošnje vlade tijekom pandemije koronavirusa, objavio je El Confidencial. Torres, trener U-19 momčadi Atletico Madrida i vlasnik teretana New Fitness, od vlade traži gotovo 800 tisuća eura nadoknade štete.

Torres je poručio kako su njegove teretane u 2019. godini, odnosno prije pandemije, imale dobit od oko 100 tisuća eura, no sigurnosnim mjerama vlade i Madrida otišle su u gubitak. Španjolski mediji prenose da je lokalni sud prebacio slučaj na vrhovni sud.

Torres je bio fantastičan napadač koji je karijeru proveo u Atletico Madridu, Liverpoolu, Chelseaju i Milanu. Za španjolsku reprezentaciju ima 110 nastupa i 38 pogodaka. Osvojio je dva Europska i jedno Svjetsko prvenstvo, Ligu prvaka s Chelseajem, dvije Europa lige s Chelseajem i Atleticom te FA kup. Otkako je 2019. završio karijeru kao član Sagan Tosua, fizički je ojačao radeći upravo u teretani.

Pročitajte više