Ferrara: Ne želim se pravdati, pogriješio sam sa sastavom za Bolognu

Nogometaši Juventusa remijem u Bologni (1:1) propustili su šansu zasjesti na prvo mjesto Serije A. Bologna je prijetila u drugom poluvremenu i sve naplatila u sudačkoj nadoknadi. Trener Stare dame Ciro Ferrara preuzeo je odgovornost za loš rezultat.

"U nekim trenucima, pogotovo kad je Bologna brzo izvodila prekide, kasnili smo pri vraćanju u obranu. Previše smo im toga dopustili. Ne želim se pravdati, no moram objasniti: možda sam odjednom stavio previše igrača koji dugo nisu igrali. To je bila greška", rekao je trener Juventusa Ciro Ferrara, koji je pričao i o problemima s obranom.

"Mi igramo napadački, želimo kreirati igru. Zasad još zbog toga pati obrana. Moramo napredovati u tom pogledu", dodao je nekadašnji talijanski reprezentativac.

Talijanski novinari koji prate Juventus zabrinuti su jer je Gigi Buffon najčešće najbolji igrač momčadi ove sezone.

"Njegov je zadatak da spriječi gol, a igrači mu moraju pomoći. Napravit ćemo sve da u nastavku sezone ima manje posla. Čudno je to što protiv Genoe nismo riskirali u obrani i primili smo dva gola, a kad smo preuzimali rizik primali smo samo po jednog (protiv Livorna i Bordeauxa, op. a.)".

Pročitajte više