Ferrari: Pokvarit ćemo Interovu proslavu

BRANIČ Rome Matteo Ferrari uvjeren je da će njegova momčad ovu srijedu prirediti Interu veliko iznenađenje i do daljnjeg odgoditi Nerazzurima proslavu osvajanja naslova prvaka.

Iako se Roma velikom pobjedom 4-0 protiv Sampdorije malo primakla prvoplasiranom Interu, Roberto Mancini i njegovi odabranici će u srijedu proslaviti osvajanje Scudetta ukoliko uspiju pobijediti Romu.

"Dijeli nas 16 bodova, ali mi nismo inferiornija momčad od Intera. Oni će biti željni pobjede koja im donosi naslov prvaka, ali mi želimo dokazati da Inter nije jedini talijanski klub vrijedan divljenja. I Roma je jaka. Ništa ne možemo prepustiti slučaju, svaku utakmicu od sada do kraja sezone moramo igrati kao da se radi o finalu. Dosadilo nam je gledati naše protivnike kako slave, u subotu ćemo pokvariti Interovu proslavu", rekao je Ferrari talijanskim medijima.

Ferrari je u velikoj pobjedi protiv Sampdorije na Olimpicu zabio treći gol i jako je zadovoljan svojom izvedbom u toj utakmici.

"Drago mi je da sam zabio, bila je to važna utakmica za Romu. Očajnički nam je trebala ta pobjeda. Vjerujem da mogu postati važna karika u ovoj momčadi, ali moja budućnost još nije osigurana. Sjest ćemo na kraju sezone i o tome porazgovarati, ali ako se mene pita, želim ostati u Romi", kaže Ferrari.

P.V.
Foto: AFP

Pročitajte više