Feyenoordu jedna utakmica bez nazočnosti gledatelja

EUROPSKI nogometni savez (UEFA) kaznio je nizozemski Feyenoord s jednom utakmicom igranja bez gledatelja zbog navijačkih nereda tijekom dvoboja 16-ine finala Kupa UEFA protiv Sportinga.

Navijači Feyenoorda su na teren bacili nekoliko baklji u smjeru igrača Sportinga nakon što su gosti poveli, te je dvoboj prekinut na 15 minuta. Također, nizozemski klub kažnjen je sa 16.100 eura.

Mađarski Ferencvaros kažnjen je sa 6.434 eura, dok je njegovom treneru Csabi Laszlu izrečena kazna od dvije utakmice zabrane vođenja momčadi zbog toga što je Laszlo neprestano verbalno kritizirao suca dvoboja između Ferencvarosa i Heartsa, te je nastavio prijetiti sucima i nakon što je dobio crveni karton. Usto, trener Ferencvarosa sukobio se i s trenerom Heartsa Johnom Robertsonom koji je zaradio opomenu zbog svog ponašanja.

Vratar Arsenala Jens Lehmann kažnjen je s dvije utakmice neigranja zbog "nepoštivanja suca" druge utakmice osmine finala Lige prvaka protiv Bayerna. Lehmann je, naime, dva puta bacio bočicu s vodom u smjeru suca De Santisa nakon što je Arsenal ispao iz Lige prvaka usprkos 1-0 pobjedi u uzvratu. Ukupno je bilo 3-2 za Bayern.

Pročitajte više