FIFA 18 predviđa tko će slaviti na Bernabeu: Real ili PSG?

Screenshot: YouTube

SIMULACIJA pokrenuta u FIFA-i 18 u kojoj su utakmicu odigrali Real i PSG završila je bez pobjednika, ali uz pogodak Luke Modrića koji u takvim simulacijama nažalost zabija češće nego na travnjaku.
 
Jedna od najzanimljivijih utakmica Lige Prvaka igrat će se na Valentinovo. Međutim, ljubitelji nogometa će se večeras teško odvojiti od prijenosa utakmice u kojoj ćemo gledati dvije napadačke ekipe prepune zvijezda, koje predvode s jedne strane Cristiano Ronaldo i s druge najskuplji nogometaš svijeta Neymar.
 
I dok kladionice blagu prednost daju Realu, koji je u nacionalnom prvenstvu već otpisao borbu za naslov, simulacija u FIFA-i 18 završila je bez pobjednika, ali uz četiri postignuta pogotka. Kao što se to uostalom očekuje od dvije iznimno napadačke momčadi. 
 
Poveo je PSG u 10. minuti preko Neymara, ali Luka Modrić izjednačava svega devet minuta kasnije. PSG se vraća u vodstvo zahvaljujući pogotku Cavanija, a konačni rezultat u 45. minuti postavlja Cristiano Ronaldo nakon ubačaja Balea s desne strane. Do kraja utakmice obje su ekipe imale nekoliko šansi, ali rezultat se nije mijenjao. 
 
 

 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz FIFA-u 18, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: FIFA18
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.
 

Pročitajte više