FIFA 18 za 199 kuna? Može!

Screenshot: FIFA 18

NAJPOPULARNIJA nogometna simulacija jedna je od najprodavanijih igara za PlayStation u Europi prošle godine, a ako je dosad niste uspjeli nabaviti, sada je pravo vrijeme za to. FIFA 18 na službenom će PlayStation Storeu do 22. veljače biti dostupna za 199 kuna umjesto dosadašnjih 549, odnosno čak 63 % jeftinije. 
 
Akcija je zanimljiva i jer se uskoro očekuje izlazak posebnog moda ususret Svjetskom prvenstvu u Rusiji, koje će prema dosadašnjim saznanjima biti besplatno za sve vlasnike igre. U akciji je ponuđena i FIFA 18 Ronaldo Edition za 269 kuna umjesto dosadašnjih 699. FIFA-u 18 možete kupiti i u paketu s nekom drugom igrom poput Need for Speed Payback ili NHL 18, također po akcijskoj cijeni. Radi se o digitalnom primjerku, odnosno igru ćete nakon kupovine preuzeti te nećete dobiti fizički primjerak. 
 
Do izlaska nove FIFA igre nas dijeli više od pola godine i ova akcija je odlična prilika za nabaviti FIFA-u 18. EA Sports intenzivno radi na ažuriranju i poboljšanju igre iz mjeseca u mjesec, a u proces se sve češće uključuju i sami nogometaši koji žele nove frizure u igri ili pak bolje ocjene. Čak i ako nemate toliko vremena za igranje ili vas loptanje protiv drugih igrača online previše ne zanima, FIFA i PES su oduvijek bile igre koje je dobro imati na polici kada dođe ekipa. Bliži se i Valentinovo, cure, znate što vam je činiti.
 
FIFA-u 18 za 199,00 kuna možete kupiti na PlayStation Storeu.
 

 
 Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz FIFA-u 18, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: FIFA18
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.
 

Pročitajte više