Figo odlučio: Ili ja, ili Mancini!

PORTUGALSKI nogometaš Luis Figo sa svojih 35 godina bliži se kraju velike karijere iako kaže da ima snage za još jednu sezonu. Jedini uvjet je odlazak dosadašnjeg trenera Mancinija s kojim nije našao zajednički jezik tijekom boravka u milanskom Interu.

"Nema šanse. Ili Mancini, ili ja. Netko od nas dvojice ostaje, a netko odlazi iz Intera",  rekao je Luis Figo u razgovoru za portugalsku A Bolu i nastavio:

"Mislim da imam fizičke snage odraditi još kvalitetno jednu sezonu. Nakon toga više neću moći jer stišću godine, ali i ozljede s kojima sam se često borio i ove sezone. No, ako Mancini ostane onda bi u Interu uglavnom sjedio na klupi. On nema jednaki tretman za sve igrače",  rekao je Figo i zaključio:

"Želim igrati još godinu dana u klubu gdje će sve biti pošteno u odnosima. A, nadam se kako će to biti Inter s Mourinhom kao trenerom", zaključio je Figo.

Nekoliko španjolskih medija jučer je objavilo kako je kontroverzni portugalski trener već potpisao ugovor s milanskim klubom pa bi se Figov ultimatum vrlo lako mogao i ostvariti.

M.P.
Foto: AFP

Pročitajte više