Figo otpao, Liverpool i službeno zainteresiran za Srnu

PREMA najnovijim informacijama iz tabora aktualnog europskog prvaka, Liverpoola, dolazak portugalske zvijezde Luisa Figa u grad Beatlesa sve je manje izgledan, ali je zato u Šahtaru i službeno potvrđeno da se Liverpool zainteresirao za hrvatskog veznjaka Darija Srnu.

Naime, čelnici Liverpoola poručili su da je transfer proslavljenog Portugalca i zvijezde Real Madrida u redove prvaka Europe sve manje izgledan, a budući da igraju na sličnoj poziciji, ponovo se aktualizirala priča o odlasku Darija Srne u "Redse".

Podsjetimo, ovih je dana objavljena informacija kako se "jedan engleski klub" zainteresirao za Srnu, a neslužbeno se špekuliralo da se radi o Liverpoolu. Ta je priča sada dobila i službene temelje, interes Liverpoola potvrdio je sportski direktor Šahtara Viktor Prokopenko

"Točno je, Liverpool je od Šahtara službeno zatražio informacije o mogućoj akviziciji Darija Srne. Dario je, naravno, igrač kojeg želimo zadržati u klubu, ali ako prijedlog Liverpoola bude profitabilan, pustit ćemo ga da ode." - kazao je  Prokopenko.

Brojni fan siteovi Liverpoola komentiraju vijesti o interesu za Srnu na dva načina: prvi kaže da je nakon neuspjeha u pokušaju dovođenja Figa na Anfield Liverpool odlučan u akviziciji kvalitetnog desnog veznog. Druga teorija kaže da je Liverpool interes za Srnu zapravo svojevrsna poruka Real Madridu, koja glasi: nećete nas ucjenjivati, slobodno nastavite isplaćivati Figu ogroman novac još jednu sezonu, mi možemo kupiti jednako kvalitetne igrače.

Pročitajte više