Filip Bradarić je blizu Jaruna: U HNL-u mogu igrati samo za Hajduk

Foto: Epa

BIVŠI hrvatski reprezentativac i osvajač svjetskog srebra u Rusiji Filip Bradarić je pred vratima Jaruna. Bradarić je blizu odluke da prihvati angažman u zagrebačkom drugoligašu za koji bi do zime nastupao besplatno.

''Nitko me iz dalmatinskih klubova nije zvao, a kao što sam već rekao, u prvoj HNL mogu igrati samo za Hajduk. Ljudi iz Jaruna su me zvali, dogovor je da treniram i igram besplatno do zime'', za Dalmatinski portal je rekao Bradarić koji je posljednji angažman imao u saudijskom Al Ahliju. 

Bradarić je karijeru počeo u Hajduku iz kojeg je 2015. otišao u Rijeku, gdje je ostao iduće tri sezone. Zatim je otišao u Cagliari, ali se tamo nije snašao i vratio se u Hajduk na posudbu. Za njega je krajem 2019. zanimanje pokazao španjolski prvoligaš Celta.

Hajduk je tad imao važeći ugovor o posudbi s Bradarićem do kraja sezone 2019./2020., pa je pronađeno kompromisno rješenje u vidu obeštećenja od 500 tisuća eura plus bonusi vezani uz Bradarićeve nastupe tijekom idućih nekoliko mjeseci, dok bude igrao za Celtu. Za Celtu je zaigrao 2020., a od 2021. je igrao u Saudijskoj Arabiji.

Bio je član reprezentacije Hrvatske koja je u Rusiji uzela svjetsko srebro. 
 

Pročitajte više