Filip Hrgović: Još 200 dana do olimpijskog zlata

Foto: HBS

FILIP HRGOVIĆ bit će jedna od glavnih hrvatskih nada na Olimpijskim Igrama u Rio De Janeiru, a tog je svjestan i on sam. Uvjeren je kako može osvojiti zlatnu medalju, za koju će biti jedan od glavnih favorita.

Nakon uvjerljivog zlata na europskom prvenstvu, Filip Hrgović nije isto uspio ponoviti i na svjetskoj smotri, no taj neuspjeh mu je samo dodatna motivacija za što bolji rezultat na Olimpijskim Igrama, koje će se ovo ljeto održati u Rio de Janeiru. Naš boksač je mislima već tamo, što se može zaključiti po Facebook statusu koji je danas objavio.
 
"Još samo 200 dana do Olimpijskih igara u Rio de Janeiru! Kažu da će Hrvatska osvojiti po tri zlata, srebra i bronce. Barem jedna medalja bit će boksačka!“, najavio je Filip, no ne treba nikako otpisati niti njegovog kolegu Filipa Sepa.

Hrgović i Sep ove sezone neće nastupati unutar WBS-a za momčad Astana Arlansa, no to im ne bi trebalo stvarati poteškoće oko priprema za Rio De Janeiro. Već su najavili kako će pripreme biti najbolje moguće te da u Rio idu s mislima na postolje.

Pročitajte više