Filip i Dino švorc: Varaždin uoči utakmice u Europi ostao bez dva važna igrača

VARAŽDIN je uoči sutrašnje utakmice protiv Lusitanosa u prvom pretkolu Europa lige doživio težak udarac. Filip i Dino Škvorc zatražili su raskid ugovora s klubom jer im klub nije isplatio plaće.

Dug kluba prema njima nije velik, ali su obojica iskoristila klauzule koje su im omogućile da mogu bez odštete otići ukoliko se do 15. lipnja ne podmiri dio dugovanja. Filip i Dino su tako napravili isto što i Matija Smrekar koji je prije godinu dana raskinuo ugovor i otišao u Francusku. Dino i Filip su proteklu sezonu bili tražena roba pa ih je klub mogao prodati i nešto zaraditi, a ovako će najvjerojatniji otići bez odštete.

I ostali igrači Varaždina mogu to učiniti jer ni oni nisu dobili zaslužene plaće. Sad je na Upravi da pokuša spasiti što se da i spriječi egzodus ostatka momčadi.

Samir Toplak tako je dan prije utakmice dobio težak udarac i za Lusitanos će morati složiti momčad bez oba Škvorca. Andorske nogometaše sutra će u 11 sati u Gradskoj vijećnici Varaždina primiti Zlatko Horvat, zamjenik gradonačelnika i predsjednik kluba.

Pročitajte više