NBA

"Forsirat ćemo Bogdanovića dok ga netko ne zaustavi"

Foto: Getty Images / Guliver Image

BOJAN BOGDANOVIĆ postigao je 33 poena u pobjedi Utah Jazza nad Memphisom 103:94 i odigrao svoju najbolju utakmicu za klub iz Salt Lake Cityja.

Hrvatski reprezentativac je 26 od 33 poena ubacio u sjajnom drugom poluvremenu, a do najefikasnijeg učinka u novom klubu došao je uz jako dobar šut iz igre, 12/20 ili 60 posto, a za tricu je pogodio četiri od osam pokušaja. Dodao je osam skokova, dvije asistencije i jednu ukradenu loptu.

"Kada igramo dobru obranu onda smo raspoloženi i kreativni u napadu. Danas smo odigrali još jednu dobru utakmicu. Svjesni smo koliko talenta i potencijala imamo u svlačionici i samo trebamo nastaviti igrati ovako", poručio je Bogdanović nakon utakmice. 

Bogdanoviću je ovo bila druga utakmica zaredom s 30 poena te četvrta od početka sezone da je došao do te granice ili je prebacio.

"Kad je nekom našem igraču vruća ruka, dodajemo mu loptu i ohrabrujemo ga na šuteve. To samo pokazuje kakva smo momčad i koliko smo nesebični. Bogdanović to radi posljednjih nekoliko tjedana i sretni smo zbog toga", rekao je suigrač Mike Conley pa dodao:

"Bojan je nevjerojatan i nastavit ćemo ga forsirati sve dok ga netko ne zaustavi."

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više