Forumaši o debaklu: Rudić i "balkanska prepotencija"

JE LI netko zaista očekivao laku utakmicu protiv europskih prvaka, Crne Gore? Nije li vađenje na "srpsko podmetanje" bilo samo naznaka totalnog kraha u našoj momčadi? O velikom "debaklu" imali su što reći i Indexovi forumaši.

"Ajde sad.. kakav 'debakl'... odmah teška tragedija čim se izgubi jedna utakmica.. Nije 'debakl' izgubiti od ovakvog protivnika... Crnogorci su ipak euro-prvaci i tu nije nikakav debakl. Jedino za čim se može "žaliti" je utakmica protiv USA... to se jednostavno moralo tuć.. al' sad ga jebi, ne moš sad tako razmišljat." 

No, s Legolasom se ne slaže ljutiti bioux, koji glavnog krivca vidi u Rudiću: "Ma, sad se Rudić može vadit na suce, na loš dan ili ne znam ni ja na šta, ali stoji da je cijelo ljeto pričao kako Euro nije bitan, Svjetsku ligu nismo ni igrali i kako su sve karte bačene na Igre... E, pa onda lijepo, sad bi trebali vidjeti kako se, ukoliko je ovo bio vrhunac vrhunca svega što se može osvojiti, mogao dogoditi kiks s Amerikancima. Drugo, Rudić je izjavio da niti jedna momčad ne može držati formu i na Euru i na Igrama pa se ispostavili da su Crnogorci koji su pružili vrhunsku izvedbu u Malagi i sada bili bolji od nas. Nešto tu ne štima!!! Meni se čini da je Rudić svjesno išao na poraz od Amerikanca ne bi li uvalio Srbima, a time je ne samo izgubio prvo mjesto u skupini, nego je poremetio ritam ekipe, unio nemir među igrače i time u biti najviše zaslužan za ukupni učinak."

Brkovi i bahatost

Uobičajeni polet kojim zrače naši sportaši kada im nešto pođe za rukom nije baš po volji Kileleoni, koja vjerojatno nije ljubiteljica brkova. "Kad bismo više pažnje posvećivali treningu, dobroj igri i koncentraciji, umjesto žandarskim kapama, brkovima ili drugim idiotskim 'amajlijama' koje će posao odraditi umjesto nas, možda bismo u nečemu i uspjeli", primijetila je.

Čini se da je, ovog puta, izostalo čoporativno razvijanje teorija o urotama protiv Hrvata, a zamijenila ih je gorčina zbog spoznaje da smo opet "popušili" zbog vlastite gluposti, kako tvrdi lynch__by__inch: "Od prvog kola mogla se zapaziti poznata balkanska prepotencija kao da je dovoljno da se samo pojavimo u Pekingu, a ostalima će se odmah napuniti gaće. Htjeli zajebati Srbe, a na kraju ispali naivne budale. Kad su se toliko bavili kalkulacijama puštanjem Amerima onda su trebali predvidjeti realnu mogućnost da će Srbi pustiti 'digićima' i otvoriti si put prema finalu."

Spremni smo za OI 2016.

Poruka koju je ostavio forumaš znakovitog nicka ajmo_hrvatskaaa govori sama za sebe: "Ma vi ste kurac od reprezentacije!! Pičke jedne bez muda ste!!! K'o vas jebe govna... Vi ste išli Srbe sjebati!!?!?! Pobijedi SAD i boli te kurac, ali ne... Tako vam i treba kada kalkulirate!!! Kako ste jadni samo ispali danas!!! Ma niste vi ni sjena BARAKUDA!!! Najveće ste razočaranje Olimpijade!!!!!!!!!!!"

Ako je Rudić i imao plan, možda ga je samo krivo tempirao. 016Connection s podsmjehom dodaje: "Rudić tempira formu za igre! Ali koje? 2016?"

Pročitajte više